Sleter nulstilling af iPhone alt? - Fast

iPhone er en af ​​de bedste mobile enheder, der er tilgængelig på markedet. Der er mange mennesker, der bruger iPhone og vil fortsætte med at bruge den. Nogle gange vil folk nulstille deres enheder, fordi de måske føler, at det er for rod eller fordi det kan hænge ud. I denne artikel vil vi diskutere dybtgående om nulstilling og alt, der er forbundet med det. Vi vil også diskutere Gendanner nulstilling af iPhone alt?

At nulstille en iPhone ser ud som en så stor ting at gøre, der ville involvere en masse tekniske forhold og ville også have brug for en ekspert. Få mere at vide om hvordan man nulstiller iPhone uden adgangskode og computer. Men i virkeligheden er det en meget enkel opgave, som du let kunne gøre uden nogens hjælp. Læs nedenfor for at vide svaret på Sletter nulstilling af iPhone alt?


Sletter det at nulstille iPhone alt?

For at besvare dette spørgsmål ganske enkelt, ja det gør det. Hvis du har besluttet at nulstille iPhone, skal du være klar til at sige farvel til alle de data, der var på din telefon, som opkaldshistorik, billeder, videoer, noter, beskeder, apps og alle andre data, du kan tænke på. Derfor understreger alle, at du skal tage sikkerhedskopi af dine data en gang imellem, så du ikke mister dyrebar hukommelse så let.

Du kan altid sikkerhedskopiere det ved hjælp af iTunes eller endda iCloud. Svaret på Gendanner nulstilling af iPhone sletter alt, hvis din iPhone er jailbreaked, eller hvis du allerede har sikkerhedskopieret alle de vigtige data. Lad os se, hvordan nulstilling af enheden kan påvirke forskellige aspekter.

1. Sletter det at nulstille iPhone slet alt som de personlige data?

Hvis du undrer dig over, hvad der ville ske med alle de personlige data, der findes på iPhone, når du nulstiller dem, afhænger det meget af den type nulstilling, du vil gøre på telefonen. Hvis du foretager en fuldstændig nulstilling, slettes alle data fra din telefon. Når du kun nulstiller indstillingerne, går det tilbage til de indstillinger, det var på.

Der er imidlertid mange forskellige typer nulstilling, som du kun kunne gøre, som kun nulstillingen af ​​indstillinger, hvilket ville ændre bare indstillingerne tilbage til, hvordan det plejede at være, da du fik telefonen. Disse typer indstillinger vil ikke forstyrre dine personlige data og heller ikke slette noget fra din telefon.

2. Gendanner nulstilling af iPhone alt som Factory Software

Når du nulstiller enheden, fjerner den ikke rigtig den seneste version af iOS-softwaren, der blev opdateret på telefonen. Når du har nulstillet telefonen, får du den nyeste version af iOS, der er tilgængelig. Der er nogle lagerapps på enheden, der ikke kan fjernes, selv når du ændrer indstillingen eller nulstiller telefonen. Genindstilling af enheden hjælper kun med at rydde hukommelsen i de fabriksinstallerede apps som Mail, Kalender, Telefon osv.

3. Gendanner nulstilling af iPhone alt som Jailbreak

For blot at svare, ja, det gør det. Hvad dette betyder er, at hvis du vil bruge jailbreak på telefonen igen, så bliver du nødt til at jailbreak enheden igen.

4. Sleter nulstilling af iPhone alt som sikkerhedskopien?

Det enkle svar er nej. Normalt gemmes sikkerhedskopierne online, hvilket betyder, at du ville være i stand til at downloade alle data fra iTunes-kontoen. Dette betyder, at du ville være i stand til at bruge iPhone igen, som du plejede at gøre. Det anbefales altid, at du sikkerhedskopierer dataene fra tid til anden, så du ikke mister vigtige data.


Sådan nulstilles iPhone fra indstillinger?

Hvis du spekulerer på, at nulstilling af iPhone sletter alt, så har vi besvaret spørgsmålet ovenfor. Nu lærer vi dig, hvordan du nulstiller iPhone fra Indstillinger. Alt hvad du skal gøre er at følge nedenstående trin.

Steps

1. Den første ting du skal gøre er at gå til Indstillinger og klikke på Generelt.

2. Gå til nulstilling, og så kan du klikke på “Slet alt indhold og indstillinger” for at nulstille starten.

Gendanner nulstilling af iPhone alt


3. Du bliver muligvis bedt om at indtaste adgangskoden.

Bemærk - Hvis du vælger at nulstille enheden, skal du vide, at det ganske enkelt vil gøre de personlige data usynlige. Det er stadig muligt, at du kan hente det ved hjælp af et par gendannelsesværktøjer. Hvis du er nogen, der bliver bekymret for det private emne, skal du ikke nulstille enheden, da den ikke er sikker. Vi diskuterer nedenfor en mulighed, som ville være meget bedre for dig.


Sådan resettes iPhone permanent, så du kan undgå lækage af privatlivets fred

I nogle tilfælde kan svaret på at nulstille iPhone slette alt være nej. Det er ikke en sikker mulighed for alle, som vi diskuterede ovenfor. Hvis du vil nulstille enheden uden chancer for gendannelse, ville en af ​​de bedste apps, du kan bruge, være iMyFone Umate Pro iPhone Data Eraser. Denne app er mest nyttig for Mac-computere.

Funktioner af iMyFone Umate Pro iPhone Data Eraser

Lær mere om iMyFone Umate Pro

iMyFone app leveres med fantastisk overskrivningsteknologi, der er avanceret, så den kan forsikre dig om, at alle filerne vil blive slettet. Det kompenserer for alle de fejl, der sker, når du bruger mobilen til at nulstille. Selv hvis folk forsøger at bruge den nyeste bit af teknologi, ville de ikke være i stand til at hente nogen af ​​de data, der er blevet slettet af denne app. Denne metode ville være vigtig, hvis du vil sælge enheden, efter at du har slettet alle data fra iPhone. Hvis du spekulerer på, at nulstilling af iPhone sletter alt, fordi du er bekymret for, at nogen kan prøve at hente oplysningerne og misbruge dem, så er dette den app, du skal vælge.

Steps

Alt hvad du behøver er at følge nedenstående trin, og du kan svare på spørgsmålet, hvis det at nulstille iPhone sletter alt?

1. Den første ting, du skal gøre, er at downloade og installere iMyFone ca.

2. Tilslut enheden med USB-kablet.


3. Klik på Slet alle data fanen, og klik derefter på Slet .

Sletter nulstilling af iPhone alt - iMyFone Umate Pro gør det


4. Du behøver ikke at skrive “slette”I boksen, og tryk derefter på Slet nu .

Hent iMyFone Umate Pro gratis