Metoder til at slette Facebook Messenger-meddelelser på iOS-enhed

Facebook er en meget populær social media-app, hvorigennem du kan oprette forbindelse til dine venner ved at sende og modtage beskeder. Således kan du gennemgå disse meddelelser, selv efter lang tid. På grund af forskellige slags årsager, for eksempel, vil du bare frigøre mere plads, kan du måske slet nogle Facebook Messenger-meddelelser på din iOS-enhed. Det kan også være en god idé at slette disse beskeder, da du ikke længere har brug for dem. Faktisk har du mange alternativer til at slette beskeder, såsom at slette de beskeder, du ikke længere har brug for, eller bare slette hele Facebook Messenger-applikationen. Du kan vælge begge alternativer alt efter din tilstand.

PS: Du ønsker måske at finde ud af det Sådan udskrives Facebook-beskeder og Sådan finder du en persons placering på Facebook, såvel som hvordan man eksporterer Facebook-beskeder på en nem måde også.


Er det muligt at sende Facebook-beskeder fra iOS-enhed, når de allerede er sendt ud?

Via iOS-enheder kan du indstille privatlivskontrol via Facebook Messenger til at fuldføre opgaven. Det er meget muligt at gå glip af utilsigtet kommunikation via Facebook med korrekt privatlivskontrol. Du kan vælge en af ​​metoderne fra nedenstående metoder til at arrangere standardniveauet for privatlivets fred.

Metode 1: Den første metode udføres gennem fortrolighedskonfigurationer. På din iOS-enhed kan du finde en bestemt mulighed, der kaldes “Hvem kan se mine indlæg”Under fortrolighedsindstillingerne. Du kan derefter se nogle muligheder sammen med valg, såsom Offentlig og Venner. Besøg og vælg - Kun mig - på grund af dette nummer sammen med valg. Ved at vælge programmet kan du gøre dine beskeder usynlige for alle. Med indstillingen kan du vælge det indlæg, der diskuterer samfund, når det er nødvendigt.

Metode 2: Hvis meddelelserne er faktiske personlige e-mails, kan du ikke slette dem, efter at modtageren har erhvervet dem. Vær derfor forsigtig med at sende personlige e-mails. Hvis du bliver instrueret af uheldsoplysninger, kan du eventuelt ikke sende dem. Den gode nyhed er, at der nu er mange apps, der dirigerer dig på den rigtige måde, da de findes i en informationsgenkendelsesfunktion.

Metode 3: Her er at fortælle dig et bestemt, mens en ubesværet metode til at ikke sendte beskeder efter at have sendt dem. Metoden udføres ved at tænde for Air Mode på din iOS for at nedbryde internetforbindelsen til meddelelserne. Da forskellige iOS-versioner leverer hurtige skift med kontrolcentret, kan du stoppe din besked lige nu. Da dine oplysninger ikke er rettet, kan du slette dine meddelelser, før du deaktiverer Air Mode.


Metoder til at slette Facebook-samtaler og meddelelser på iOS-enhed

For mange mennesker bliver Facebook Messenger-appen en nødvendig og vigtig app til sociale medier, så de kan holde forbindelsen med familier, venner og endda virksomheder. Ved forskellige lejligheder vil du måske slette nogle beskeder og samtaler, måske fordi du bare ikke har brug for dem mere. Du skal dog være opmærksom på, at sletning af e-mail ikke slipper for kommunikationen fra din modtagers Facebook-adresse. Det vil sige, at når du sletter nogle beskeder og samtaler, slettes kun din egen duplikering på din iOS-enhed via din Facebook-adresse. Her vil jeg vise dig, hvordan du sletter en og flere Facebook Messenger-meddelelser på to måder. Da de to metoder har forskellige betydninger, skal du vælge den, du har brug for med forsigtighed. For Snapchat-brugere kan du måske også vide det Sådan slettes gemte meddelelser på Snapchat ubesværet.

1) Trin til sletning af Facebook Messenger-meddelelse på iOS-enhed

Trin 1: For at starte med, skal du vende dig til din iOS-enhed og klikke for at starte Facebook Messenger-appen.

Trin 2: Nu kan du se alle de nyeste meddelelser via Facebook Messenger-appen. Du kan vælge enten sendte eller modtagne meddelelser, som du vil slette. Du kan også finde de meddelelser, du vil slette via appens søgelinje.

Trin 3: Når du har fundet de beskeder, du ikke har brug for, kan du nu slette dem ved at trykke og holde meddelelserne i hånden. Du kan derefter se to muligheder for henholdsvis Kopier og Slet. Vælg den ene "Slet" for at slette meddelelsen. Du kan derefter finde beskeden forsvinde i din app.

2) Trin for at slette Facebook Messenger-meddelelser permanent på iOS

Trin 1: For det første skal du trykke på din Facebook Messenger-app og vælge fanen Meddelelser.

Trin 2: Find nu de meddelelser, du vil slette, ved at trykke og holde på beskeden. Du kan derefter se en ny skærm, der vises med to indstillinger Kopier og slet.

Trin 3: Vælg bare fanen Slet for at slette meddelelser permanent. Efter trinnene kan du ikke gendanne disse slettede meddelelser længere.

3) Trin for at slette Facebook Messenger-samtale på iOS permanent

Ud over enkeltmeddelelser kan du også slette hele samtalen. Opgaven er ganske let at gå ved blot at flytte en bestemt samtale fra højre til venstre. Du kan derefter finde, at samtalen forsvinder på skærmen. Her er detaljerede trin til dig:

Trin 1: For det første skal du starte Facebook Messenger-appen og rulle på listen over samtaler for at finde den samtale, du ikke har brug for mere. Der er ikke behov for at åbne samtalen, og du skal bare flytte fra højre til venstre side.

Trin 2: Du kan nu se to indstillinger med "Slet" og "Arkiver" i højre side af samtalen. Der er en stor forskel mellem de to indstillinger: gennem "Slet" fjernes din samtale helt fra din enhed; ved at klikke på “Arkiv”, fjernes din samtale kun fra listen, men du kan stadig finde den i appen. Vælg "Slet" her for at slette samtalen permanent.

4) Trin for at slette Facebook Messenger-samtale på iOS

Efter at have bragt de to indstillinger op med “Slette"Og"Arkiv”På venstre side af samtalen, som du gjorde i den tredje metode, skal du klikke på“Arkiv" en. Således kan du stadig søge efter den slettede samtale under Facebook Messenger, selv efter at du har slettet den i fremtiden.

Da du kan finde de to muligheder for “Slette"Og"Arkiv”Har en stor forskel, du må hellere tænke over for at træffe et valg i henhold til din tilstand. Hvis du ønsker at slette beskeder eller samtaler permanent, kan du vælge “Slette”Mulighed for at afslutte opgaven. På den anden side skal du hellere vælge “Arkiv”Mulighed, hvis du ikke er sikker på, om du har brug for beskederne i fremtiden. Efter at have valgt Arkiv kan du stadig finde slettede filer inde i din Facebook-konto efter at have slettet dem.